Inoxa – En partner för sommarens altanprojekt

Sommaren är här och det är hög tid att förvandla din altan till en plats för avkoppling och umgänge. Ett av de viktigaste elementen för att skapa en säker och stilren utomhusmiljö är valet av räcken. Här kommer Inoxa Räcken in i bilden, ett företag som specialiserar sig på kvalitativa och estetiskt tilltalande räcken. Med sitt breda sortiment och många års erfarenhet erbjuder Inoxa lösningar som passar alla typer av hem och trädgårdar.

Om Inoxa

Inoxa AB grundades 2008 med en passion för glas och dess användningsområden. Företaget har sitt säte på Fisksätravägen 34 i Saltsjöbaden, och har genom åren utvecklats till en ledande leverantör av räcken i Sverige. De erbjuder en mängd olika produkter, från glasräcken och rostfria räcken till entrétak och LED-belysning för räcken. Inoxa har även egna varumärken och tillverkning, vilket innebär att de ständigt utvecklar nya produkter för att möta kundernas behov och hålla sig i framkant inom branschen.

Produktsortiment

Inoxa erbjuder ett brett sortiment av räcken, anpassade för olika miljöer och behov:

  • Glasräcken: Med rostfria stolpar, aluminiumstolpar, eller helt stolpfria alternativ. Glasräcken från Inoxa skapar en modern och luftig känsla, samtidigt som de erbjuder säkerhet och hållbarhet.
  • Räcken med mässingsstolpar: För den som vill ha en klassisk och elegant stil erbjuder Inoxa räcken med mässingsstolpar, som fungerar lika bra utomhus som inomhus.
  • Svarta räcken: Med stolpar i svart utförande kombinerade med glas eller liggande stänger, ger dessa räcken en stilren och tidlös look.
  • LED-belysning: För att skapa en mysig atmosfär på altanen erbjuder Inoxa LED-belysning som kan integreras i glasräcken.

Varför välja Inoxa ?

Det som gör Inoxa särskilt intressanta är deras kombination av kvalitet, design och funktionalitet. Företaget arbetar nära med både leverantörer och tillverkare för att säkerställa att deras produkter håller högsta standard. Detta innebär att du som kund kan vara säker på att få produkter som inte bara ser bra ut, utan också håller länge och uppfyller alla säkerhetskrav.

Inoxa erbjuder också skräddarsydda lösningar, vilket innebär att du kan få ett räcke som är perfekt anpassat efter just dina behov och preferenser. Deras räcken kan anpassas i höjd och bredd, med olika typer av glas och material för att passa både privata hem och offentliga miljöer.

Sommaren med Inoxa

Under sommaren spenderar många av oss mycket tid utomhus på altanen. Att ha ett snyggt och säkert räcke kan verkligen höja upplevelsen. Inoxa Räcken erbjuder inte bara funktionella lösningar, utan också produkter som förhöjer utseendet på ditt hem. Oavsett om du vill rama in din altan, skapa en säker inhägnad runt poolen, eller bara ge din balkong en modern touch, har Inoxa något att erbjuda.

Besök Inoxa

För mer information om produkterna och för att se exempel på tidigare projekt kan du besöka Inoxa Räcken på deras hemsida inoxa.se. Där hittar du även kontaktuppgifter för rådgivning och offertförfrågningar. Företaget har också ett showroom i Saltsjöbaden där du kan boka tid för att se produkterna live och få hjälp med att välja rätt lösning för ditt hem.

Inoxa Räcken erbjuder en kombination av estetik, säkerhet och hållbarhet som få kan matcha. Med deras hjälp kan du skapa en altan eller balkong som inte bara är säker, utan också en fröjd för ögat under sommarens alla soliga dagar.

Previous Post
Next Post