Catering och event till företaget – Matsällskapet

Matsällskapet har sedan lång tid erfarenhet av catering till alla slags uppdrag till företag och organisationer av olika slag. Vi har ordnat allt från årsstämmor, 100-årsjubileum till kundfrukostar och dagliga luncher för anställda. Vår catering till företag i Stockholm är uppskattad och vi har ett nära samarbete med våra kunder vilket kräver ett kreativt tänkande och variation vad gäller både meny och koncept.

Vi hjälper er med allt som krävs runt omkring för ett komplett arrangemang -porslin, personal, bokning av lokal, teknik och underhållning

  • Digitala event före företag – Vi har lösningen! Nu är det extra viktigt att hålla ihop arbetslaget när vi inte har möjlighet att ses fysiskt. Bjud in kollegorna till ett annorlunda möte med en rolig aktivitet och avsluta med något gott att äta tillsammans.
  • Lunch levererad till ditt jobb – Lunchen är ett skönt avbrott under arbetsdagen och om man dessutom serveras en näringsriktig och smakrik lunch så blir det arbetsdagens bästa stund. Våra menyer är varierade och det finns något för alla. Maten levereras på porslinsfat och i värmelådor. Till varje lunch ingår en blandad sallad, dressing, brödröra och färskt bröd.
  • Event i Stockholm – Vi hjälper dig till ett lyckat event i Stockholm och skräddarsyr det efter era önskemål och förväntningar. Många av våra kunder anlitar oss årligen för sina stora evenemang. Det kan vara årsstämmor, sommarfester, jubileum, personalaktiviteter eller en helt vanlig fest.
  • Företagsrestauranger ger nöjdare medarbetare – Vi erbjuder måltidslösningar eller sk Food Service för företag och organisationer i Stor Stockholm. Vår filosofi är att en trevlig måltid förenar och skapar gemenskap. Dessutom är lunch ett avbrott i arbetsdagen och en stund för att fylla på energi. Med en väl fungerande måltidslösning blir företaget en attraktiv arbetsplats med nöjda medarbetare.
Previous Post
Next Post